Καστορέλαιο Hollywood για ανάπτυξη μαλλιών. Λατρεμένο από γυναίκες σε όλο τον κόσμο χάρη σε καλά συνθετικά συστατικά και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Έχει τη μορφή μιας παχιάς μάσκας για τα μαλλιά. Το λάδι αποτελείται από φυσικά έλαια και πρόσθετα συστατικά. Περιποιείται τα μαλλιά και ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών σε ελάχιστο χρόνο.

Οι απόψεις δείχνουν δύο μειονεκτήματα – δύσκολη εφαρμογή και έλαιο βιζόν.

Το καστορέλαιο Hollywood Beauty είναι ένα ενδιαφέρον έλαιο γιατί:

  • περιέχει έλαια ανάπτυξης των μαλλιών,
  • έχει τη μορφή πλούσιας μάσκας μαλλιών,
  • διαρκεί για πολλούς μήνες θεραπείας.

Για ποιον είναι;

Το καστορέλαιο Hollywood Beauty συνιστάται για τα μαλλιά που είναι αδύναμα και στερούνται ενυδάτωσης. Μια εξαιρετική επιλογή για όλους εκείνους που αναμένουν γρήγορη ανάπτυξη τρίχας, έχουν πρόβλημα με εύθραυστα ή αραιά μαλλιά. Το Καστορέλαιο λειτουργεί μόνο για το τριχωτό της κεφαλής και συμπληρώνει άλλα προϊόντα τρίχας που χρησιμοποιείτε.

Βασικά οφέλη:

  • διεγείρει την ανάπτυξη μακριών και παχιών μαλλιών,
  • ενισχύει και αποτρέπει την απώλεια μαλλιών,
  • ενυδατώνει, τρέφει και αναζωογονεί,
  • καταπραΰνει τους ερεθισμούς του τριχωτού της κεφαλής.

Περιγραφή φόρμουλας

Το καστορέλαιο Hollywood Beauty βασίζεται σε φυσικά φυτικά έλαια. Μεταξύ των συστατικών, θα βρείτε καστορέλαιο που ενισχύει την ανάπτυξη μαλλιών, γλυκό αμυγδαλέλαιο που ενδυναμώνει, έλαιο jojoba που επισκευάζει, ενυδατικό έλαιο κνήκου και βούτυρο κακάο. Και δεν είναι μόνο αυτά. Το Καστορέλαιο Hollywood Beauty είναι ένα έλαιο ανάπτυξης μαλλιών εμπλουτισμένο με τη βιταμίνη της νεολαίας (Ε) και της λανολίνης. Είναι λίγο αμφιλεγόμενο εδώ, επειδή η λανολίνη προέρχεται από ζώα. Είναι παρόμοιο σε περίπτωση ελαίου βιζόν. Είναι υπεύθυνα για εξομάλυνση και ενυδάτωση, αλλά σε ορισμένους καταναλωτές δεν τους αρέσουν τέτοια προϊόντα. Παρόλο που η πολύ παχιά συνεκτικότητα καθιστά το προϊόν πιο αποτελεσματικό, αποθαρρύνει μερικές γυναίκες. Το λάδι επιβαρύνει τα μαλλιά και είναι πολύ δύσκολο να ξεπλύνετε. Συνιστάται μόνο για τη χρήση του τριχωτού της κεφαλής.