Το λάδι μαλλιών Amla είναι ένα από τα πιο συχνά δοκιμασμένα έλαια ανάπτυξης μαλλιών μεταξύ των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Το Dabur Amla είναι το μυστικό για τα όμορφα, γυαλιστερά και υγιή μαλλιά στις ασιατικές χώρες, όπου προέρχεται η έμπνευση για τη φυσική φροντίδα των μαλλιών. Το λάδι μαλλιών Amla έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα.

Λειτουργεί αποτελεσματικά χάρη στο λάδι Amla και σε δύο πρόσθετα πολύτιμα έλαια.

Το Dabur Amla είναι ένα ενδιαφέρον λάδι γιατί:

  • είναι εμπνευσμένο από την Ayurveda,
  • είναι ένα μοναδικό μείγμα ινδικών βοτάνων και ελαίων,
  • είναι το καλύτερο για την παραδοσιακή θεραπεία των μαλλιών.

Για ποιον είναι;

Συνιστάται για αποχρώσεις από σκούρο ξανθό έως μαύρο. Πρέπει να θυμάστε ότι το Dabur Amla μπορεί να σκουρύνει ελαφρά τα μαλλιά σας. Δίνει την καλύτερη ενίσχυση για μακριά, αδύναμα και αραιά μαλλιά. Εκτός από τους οπαδούς των συνταγών της Ayurvedic, όλοι οι υποστηρικτές της φυσικής φροντίδας των μαλλιών θα πρέπει να προσεγγίσουν το Dabur Amla Hair Oil. Είναι ένα αποτελεσματικό λάδι ανάπτυξης μαλλιών.

Βασικά οφέλη:

  • προσθέτει αναπήδηση, γυαλάδα και απαλότητα,
  • θρέφει τα μαλλιά εσωτερικά και ενισχύει τους βολβούς των μαλλιών,
  • σταματάει την τριχόπτωση,
  • όταν χρησιμοποιείται τακτικά, αυξάνει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Περιγραφή φόρμουλας

Το Dabur Amla Oil είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ινδικά έλαια για τα μαλλιά. Η βασική του έκδοση (υπάρχουν επίσης Dabur Amla Gold και Dabur Amla για τους άνδρες) αποτελείται από λάδι αμλα, κραμβέλαιο και φοινικέλαιο. Το λάδι Amla εξάγεται από τον καρπό του ινδικού φραγκοστάφυλου και επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών. Το κραμβέλαιο είναι υπεύθυνο για την θρέψη και την ενυδάτωση των μαλλιών σας. Δυστυχώς, οι οπαδοί της ασφαλούς φροντίδας των μαλλιών θα αποθαρρύνονται από την παραφίνη ανάμεσα στα συστατικά η οποία μπορεί να φράξει τους θύλακες των τριχών. Το προϊόν περιλαμβάνει επίσης επιβλαβή αλκοόλη που κάνει τα μαλλιά να ξηραίνονται γρήγορα.