Μια πολυτελής λοσιόν για τα μαλλιά, που διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών χάρη σε ακριβή συστατικά. Περιέχει ένα καινοτόμο σύμπλεγμα πεπτιδίων και αμινοξέων που αναμιγνύονται με κόκκινο τριφύλλι. Έχει μια θετική επίδραση στη δομή των μαλλιών, σταματά την υπερβολική έκκριση σμήγματος, παράγει λάμψη αλλά πάνω απ’ όλα – επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών.

Το DSD De Luxe στοχεύει σε ένα ιδιαίτερο πρόβλημα μαλλιών.

Το DSD De Luxe είναι ένα ενδιαφέρον λάδι μαλλιών γιατί:

  • περιέχει σύμπλεγμα Capixil,
  • είναι σχεδιασμένο για τρίμηνη θεραπεία,
  • συνδυάζει πλακούντα με φυτικά εκχυλίσματα.

Για ποιον είναι;

Το λάδι προορίζεται για όσους υποφέρουν από αραίωση μαλλιών. Μια καλή λύση για τις γυναίκες που δεν περιμένουν τίποτα περισσότερο από την αύξηση της ανάπτυξης μαλλιών. Από την άλλη πλευρά, η τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών πρέπει πάντα να συμβαδίζει με την ενίσχυση, θρέψη και ενυδάτωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το DSD De Luxe Capixyl + Placenta είναι η καλύτερη λύση όταν θέλετε ανάπτυξη μαλλιών και καταπολέμηση της τριχόπτωσης που λειτουργεί ως πρόσθετο στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας με μαλακτικά ή άλλα έλαια.

Βασικά Οφέλη:

  • ενισχύει άμεσα την ανάπτυξη των μαλλιών,
  • σταματάει την υπερβολική έκκριση σμήγματος,
  • αποτρέπει την απώλεια μαλλιών,
  • έχει αντιφλεγμονώδεις και απολεπιστικές ιδιότητες,
  • ενισχύει τα μαλλιά, παρέχοντας λάμψη και όγκο.

Περιγραφή φόρμουλας

Το DSD De Luxe διεγείρει αποτελεσματικά την παραγωγή πρωτεϊνών στα τριχοθυλάκια, ενισχύοντας την ανάπτυξη. Αυτό συμβαίνει χάρη στο σύμπλεγμα Capixil – ο συνδυασμός διάφορων καινοτόμων θρεπτικών ουσιών: εκχύλισμα κόκκινου τριφυλλιού, σαλικυλικό οξύ, πλακούντα, εκχύλισμα dwarf palmetto και υδρολυμένη κερατίνη. Όλες αυτές οι ουσίες λειτουργούν έντονα, ώστε να χρειάζεται να εφαρμόσετε μερικές μόνο σταγόνες σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Πρέπει να αφήσετε το λάδι να κάτσει. Τρεις μήνες είναι ο ελάχιστος χρόνος της θεραπείας. Δυστυχώς, το DSD De Luxe Capixyl + Placenta δεν είναι απόλυτα φυσικό. Περιέχει αλκοόλες που ξηραίνουν και αμφιλεγόμενα συστατικά που μπορεί να βλάψουν ορισμένους τύπους μαλλιών.