Το λάδι μαλλιών Khadi Vitalising είναι μια θεραπεία δύο πράξεων: αποτρέπει την αραίωση και επιταχύνει την ανάπτυξη των τριχών. Είναι ένα λάδι μαλλιών από τη γκάμα των φυσικών προϊόντων της Ayurvedic, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών θρεπτικών συστατικών και των κανόνων περί φροντίδας των μαλλιών. Το λάδι ανάπτυξης μαλλιών Khadi είναι ένα vegan και οργανικό καλλυντικό.

Προσφέρει αρκετά καλά αποτελέσματα, λαμβάνοντας υπόψη την ανταγωνιστική τιμή.

Το λάδι μαλλιών Khadi Vitalising είναι ένα ενδιαφέρον λάδι γιατί:

  • συνδυάζει φυσικά έλαια με Ayurvedic βότανα,
  • ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και εμποδίζει την λέπτυνση,
  • μπορείτε να το εφαρμόσετε στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Για ποιον είναι;

Είναι ένα εξαιρετικό λάδι για τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά. Μια φυσική λύση, ιδανική για τους οπαδούς της τελετουργίας λιπαρών μαλλιών της Ayurvedic και για όλους όσους αναζητούν αποτελεσματικό ενισχυτικό ανάπτυξης της τρίχας. Το Khadi Vitalising Oil λειτουργεί επίσης για την πρόωρη γήρανση των μαλλιών και της πιτυρίδας. Δεν θα αρέσει σε όλους το έντονο βοτανικό άρωμα.

Βασικά οφέλη:

  • αποτρέπει την αραίωση,
  • διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών,
  • εμποδίζει την πρόωρη γήρανση,
  • ενισχύει και παρέχει ένα πλήρες σύνολο θρεπτικών συστατικών.

Περιγραφή φόρμουλας

Το λάδι ανάπτυξης μαλλιών Khadi είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πολύτιμων, φυσικών ελαίων και βοτανικών εκχυλισμάτων. Το προϊόν αποτελείται από ενυδατικό έλαιο καρύδας, θρεπτικό brahmi και bhringraj, λάδι άμλα και καστορέλαιο που ενισχύουν την ανάπτυξη των μαλιών, βασικό έλαιο δενδρολίβανου κατά της πιτυρίδας, λάδι καρότο και λάδι καρπούζι. Επιπλέον, η σύνθεση του Khadi Vitalising Hair Oil έχει εμπλουτιστεί με βιταμίνη Ε και καμφορά. Ένα τέτοιο πρωτοπόρο μείγμα φυσικών ελαίων και βοτάνων δίνει στο προϊόν ένα εξαιρετικό άρωμα. Το λάδι απορροφάται εύκολα στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, οπότε ο τύπος είναι πολύ οικονομικός. Πρέπει να το εφαρμόζετε 2 ώρες πριν από το πλύσιμο των μαλλιών, 2-3 φορές την εβδομάδα.